05 februari 2013

Tre nya tidskrifter

Torslanda bibliotek har börjat prenumerera på tre nya tidskfrifter. Här följer en kort presentation av dem och vi tar det i bokstavsordning.

 Escape 360º, presenteras som en alltid tillgänglig tidskrift för den som älskar att resa. Vi har valt att prova Escape i stället för När & Fjärran. Vi hoppas att ni reseintresserade ska finna spännande och inspirerande artiklar i vår nya tidskrift.
Så här beskriver sig tidskriften Mat och vänner;

"Magasinet Mat & Vänner lanserades 2004 och har maten i blickpunkten. Vi vill med vårt namn och innehåll spegla grundtanken att vi sätter maten i ett sammanhang. Alla bär vi med oss matupplevelser. Ibland räcker det med en kittlande doft för att väcka igenkänning och längtan. Vännerna, prylarna, resan, restaurangen, vinet, rummet, möblerna – alla dessa ingredienser vill vi förmedla i Mat & Vänner!"

Modern psykologi har vi tagit in i stället för PS-Leva som upphörde.
De beskriver sig på följande sätt;

"Modern Psykologi är en både underhållande och seriös tidning om tänkande, känslor, relationer och beteende. Tidningen kommer med 8 nummer per år och är på 84 sidor. Vi skriver för alla som är intresserade av psykologi och hjärnforskning. "


Trevlig läsning önskar vi alla våra tidskriftsläsare.

Inga kommentarer: