28 maj 2013

I år kommer Sommarboken till Torslanda bibliotek!


OBSERVERA ATT DET HÄR INLÄGGET GÄLLDE FÖR 2013. 2014 ÄR DET SOMMARBOK PÅ ANNAT SÄTT. RING BIBLIOTEKET FÖR MER INFORMATION!
Sommarboken är ett läsfrämjande projekt för alla mellan 8-12 år för att uppmuntra läsning utanför skolan och hålla igång läsningen även under sommaren.

Sommarboken på Torslanda bibliotek invigs med ett startkalas på biblioteket den 4 juni kl.15-17 där alla barn får en superfin boklåda att fylla med biblioteksböcker och ett fint häfte att skriva om böckerna i och inbjudningar till bokfikor under sommaren. Biblioteket ordnar lite fest och bjuder på saft och kakor! Dessutom finns Elin och Klara på plats och boktipsar.

Naturligtvis kan alla som vill vara med, även om man missat startkalaset, det är bara att komma in till biblioteket och få ett sommarboks-häfte när som helst under sommaren.

Sommarboken håller på hela sommaren, de som är med läser så många böcker de vill och fyller i dem i sina häften. Alla som lämnat in sina häften till oss på bibblan senast den 31 augusti får en inbjudan till den stora sommarboksfesten lördagen den 14 september då blir det avslutningskalas på biblioteket och vi delar ut böcker till alla som varit med.

Vill ni läsa mer om Sommarboken kan ni också gå in och kolla på:

Barnensbibliotek.se/Sommarboken

Tipsa alla barn ni känner! 
Välkomna!!
3 kommentarer:

Cajsa sa...

När är bokfikan den kommande veckan? 6:e augusti?

Torslanda bibliotek sa...

Kl 15:00-16.00 är du välkommen på bokfika.

Torslanda bibliotek sa...

6 augusti