15 juli 2013

Mer sommarspänning med Pretty little liars!Det är en  varm sensommar kväll i den lilla staden Roosewood utanför Pennsilvania. De fem bästa vännerna, Aria, Spencer, Hanna, Emily och Alison njuter av de sista dagarna innan skolan börjar. Det de inte vet ännu är att denna kvällen kommer förändra deras liv föralltid.
Kylan tränger sig på och de vaknar upp till en skrämmande upptäkt. Alison är spårlöst borta och ingen verkar veta vad som har hänt henne.

I denna spännande ungdomsboken skriven av Sara Sheppard får vi följa med vännerna genom deras vardag efter Alisons död och deras kamp för att lösa mysteriet. När de börjar få otäcka meddelanden från signaturen "A" sprids skräck i det forna tjejgänget. Vem och varför vet personen allt om dem?  hemligheter som bara fem tjejer på hela jorldklotet visste! Kan det vara Alison, vännen som försvann spårlöst från det där pyjamaspartyt för tre år sedan?

Alla har vi något att dölja men speciellt dessa high school-tjejerna. Till synes oskyldiga, men skenet bedrar.
Se bara på Spencer som går bakom ryggen med syrrans pojkvän. Aria som fantiserar om sin lärare. Emily som har pojkvän men faktiskt är galet kär i den nya tjejen på skolan. För att inte tala om Hanna som använder så fula knep för att hålla sig i form.
Men den mörkaste hemligheten bär de gemensamt.

Dessa böcker ingår i en serie och finns att låna här på biblioteket!

Inga kommentarer: