11 mars 2015

Flytthjälp med läsfest

Gör som bläckfisken, låna massor!
(Fast håll böckerna ovan vattnet...)
bild: debaird
Nedräkningen till vår stora flytt fortsätter, och idag passerar vi en milstolpe: det är mindre än tre veckor kvar tills vi stänger ner här på Torslandaskolan. Det betyder att du som lånar en bok eller något annat som vanligtvis har tre veckors lånetid från och med nu får behålla lånet fram till dess vi öppnar igen i de nya lokalerna i juni. Det är med andra ord upplagt för läsfest - passa på att låna många böcker, tjocka böcker, böcker du vill läsa gång på gång, böcker du vill läsa långsamt och fundera på - kort sagt: låna precis vad du vill, och känn ingen stress över att behöva lämna tillbaks (på ett par månader i alla fall...).

På köpet hjälper du också oss och våra bibliotekarieryggar, då varje bok du lånar är en bok mindre för oss att packa ner, bära och packa upp. Win-win kallas det väl?

Skulle du vilja lämna tillbaks det du lånat innan vi öppnar i Vingen så går det alltid bra att besöka Göteborgs övriga bibliotek också. Du hittar dem alla på den här sidan. Varför inte passa på att göra en biblioteksutflykt till Angered eller Styrsö?

En liten varning till slut: om du beställt hit något från ett annat bibliotek kan det i vissa fall hända att det blir ett vanligt 3-veckorslån, så kolla alltid på ditt lånekvitto för säkerhets skull.

Inga kommentarer: